Макс Халауей успя да се справи с Арнолд Алън.Двамата бойци оглавиха събитието

...
Макс Халауей успя да се справи с Арнолд Алън.Двамата бойци оглавиха събитието
Коментари Харесай

Макс Халауей се върна към победите в UFC

Макс Халауей успя да се оправи с Арнолд Алън.

Двамата бойци оглавиха събитието UFC on ESPN 44, което се организира в Канзас Сити, Мисури. Битката им беше в категория перо.

Алън нямаше загуба в UFC и се надяваше, че ще си завоюва късмет за купата. За негово страдание той не съумя да разгадае пъзела, който Халауей съставлява.

В първия рунд Алън вкарваше лоу кикове и изрита Макс в слабините. Срещата беше спряна а малко. Макс пресира и вкарваше комбинации, а Алън опитваше хай кикове. Алън вкара тежко ляво кроше, само че Макс го пое и продължи да се бие. Макс беше по-активен в този рунд и вкара повече удари.

Във втория рунд Алън на няколко пъти вкара лявото кроше. Той не спираше да пресира, а Макс играеше на контра. Тежък ритник в тялото от Халауей. Равностоен рунд.

В третия рунд Макс беше по-добрият и по-активен от позиция на ударите. Алън отново пресираше, само че и Макс не му остана задължен. Халауей продължи с тежките ритници в тялото. 15 минути минаха, а никой от двамата не беше потърсил клинч или срутване.

В четвъртия рунд Алън вкараваше лявото си кроше, а Макс тежките ритници в тялото. Алън пресира, а Макс Халауей точкува с комбинации. Макс имаше повече интензивност в ударите, само че не водеше с доста в този рунд. Ясно беше, че Арнолд изостава в картите на съдиите.

В петия рунд Алън даде всичко от себе си. Много преса, тежки леви  и десни крошета, хай кикове от Алън. Клинч имаше на няколко пъти, където той записа надзор. Макс не се даваше и също означи много удари, само че тези на Алън бяха допълнително.

Този рунд беше за Алън, само че той за жалост се оказа с една крачка зад Халауей като цяло в борбата. Срещата стигна до решение, което беше единомислещо за Макс - (49–46, 49–46, 48–47). Съдиите малко прекалиха с това решение, само че не може да се отхвърли, че Холоуей направи повече.

С тази победа Макс се връща към триумфите. Алън от своя страна губи за първи път в UFC. Това е край за неговата серия от 12 следващи победи./mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР